Bilder från festen!

Roger i köket med sambucaSambuca i mörkerJohan, Roger Ermin, Totte, Kusin och Sandrakusin,jag,Sandraälsklingen i köket sugen på rom och kolaSandra letar långt in i kylskåpet efter något.sandra sugen på något gottElly poseen chockad MartinaKusin,Elly och MartinaJag spelar trummor på ShakiraSandra och Totte dansarJag och SandraJag och älsklingenSöta Ann-Sofi med vänner Ermin och RogerErmin festar som aldrig förr!
Tack alla för en kul kväll!

Fullt ös!

Idag har vi varit duktiga och städat, Roger har tvättat allt själv!
Vi har även hunnit med att fixa en gitarr som än en gång inte funkade och jag har klippt mig.
Nu jobbar jag och Roger fixar nog inför kvällen då det  är förfest hemma hos oss och sen utgång.

Fy satan!

Fy satan vad det är varmt och fy satan vad det blåser ute!

Jag har fått en kamera!

Vi har länge planerat att köpa en kamera tillsammans, trodde jag.
Rogers planer var att ge mig en i födelsedagspresent men eftersom jag tvunget ville ha en och var på väg ner och köpa en så fick älsklingen istället ge mig den lite tidigare!
Gissa om jag är glad! Den är röd och jag tar bilder på det mesta hela tiden!
Till parfymen som jag fick i förra veckan fick man också en liten dustbag som jag nu använder för att skydda min underbara kamera :)
Sitter i sängen och tråkargäsparFjöntar sig i köketKameralådan, parfymen och dustbagenJag och kameran

Onsdag 24/6

Vädert har hållt i sig så det blev bad i Svedala!
Pappa körde oss till Svedala eftersom han ändå skulle lämna David där
Pappa och david
I havet är det nog för kallt och i bassängerna var det 25,5 grader! men ändå jädrans kallt.
Älsklingen njuter av solen
Efteråt gick vi ner och hälsade på min mormor och morfar en snabb runda innan vi åkte hem.
Efter badet på väg till mormor och morfarVi på väg hem till mormor och morfar efter badet

Tisdag 23/6

Fint väder och en tur till borgen för att simma lite med Shakira!
Shakira doppar huvudetShakira hopparShakira stänker litePå väg att hoppaJag

Jag tog en bild på Roger men han blev inte nöjd så jag fick inte den :(


Guitar Hero!

Vi har länge funderat på att lämna in vårt Guitar Hero kit, gitarrer och trummor, eftersom de inte riktigt funkar som de ska. Idag fick vi äntligen tummen ur och gick ner till Game Stop med det. Vi hade förberett oss på att dom skulle ta in det och leta efter felet så att vi skulle få vänta X antal dagar på att få tillbaka det. Som tur var så behövdes inte det och vi fick ett helt nytt direkt på plats!
Vårt nya set med trummor och gitarrer

Medans vi väntar..

.. så tänkte jag att jag kan lägga upp lite gamla bilder som ni kan få se på.
En männsika står helt oberörd längst upp på vattentornetEn sjuhelvtetes stor YakinikuShakira vilar hemma hos mormorLite sushi kanske? Min första 50 bitars som jag gjorde självEn väldigt stor prinsesstårta som min syster gjorde hemma hos mormor

Midsommar!

Igår var vi nere i stan och handlade lite behövliga grejor, smink.
Jag fick en mascara av Roger bara för att det är blåbär i den och så fick jag en parfym, Burberrys "Touch".
Lumines Bluberry mascara och burberrys TouchJag vet jag har värdlens sämsta mobil som jag använder som kamera!

Idag blir det åka av!
Vi håller på att göra oss i ordning för om en timme ska vi spela brännboll och kubb med vännerna som vi också ska tillbringa kvällen med!
Shakira sitter och njuter av midsommarsolen på bordet Midommarstången och festen i Östervängsparken
Det dåliga vädert kom som tur var när vi var på väg hem från parken men när det sen var dags för festen så sken solen!
Kvällen blev verkligen lyckad även om vi var tvugna att gå ganska tidigt, kl 23, eftersom Shakira hade varit ensam sedan 17. Kajsa skötte fotograferingen så jag hoppas att jag kan sno hennes bilder och lägga upp här snart.
Så Kajsa, HEJ!, du får gärna lägga upp bilderna på Facebook till oss.

½-års-buketten

Rosbuketten som jag fick av Roger

Lätt att älska honom!

Igår kom Roger hem med ett nytt spel till mig, Kung Fu Panda :)

Sen måste jag bara visa hur fint vårt första gemensamma brev är!
Vårt första gemensamma brev

OMG!

Nu sitter vi och väntar på att vår andra auktion ska gå ut på tradera.
Vi köpte biljetterna för vars 1500 och den första sålde vi för 2600 och den som gick precis för 2900!
Wohooo!

Bilder från Crüefest

Här kommer lite bilder fån Mötley kvällen.
Under förbanden har vi bara bilder när vi står där framme, under Mötley stack Roger med telefonen och jag hade min i strumpan så det var lite svårt att ta bilder.
På bussen in till malmöpå tågethelt packad, nej inte direktmåttligt roadI kön in till KB-hallenInnan banden har börjat spela. Här ser man hur nära vi stod, tom med lite närmrenågot förband som jag inte vet vem det vaSångaren i Hardcore Supsrstar håller på att flyga ivägsångaren i hardcore supsrstarHär ser man Nikki och Vincehär ser man Vince och Mick ganska braFörsöker äta micromat med trumpinnen som vi fick av Adde i Hardcore superstar

Katastof!

Fy satan vad det blåser idag!
Nej, jag tycker faktiskt inte att det är så farligt, jag har bara rätt kläder för detta väder, gummistövlar och regnjacka!
När jag stod och förberedde på jobb idag kom det ett bud med en hjärtballong och en bukett underbara rosor! Vi firar halvårsdag i morgon men jag ska inte jobba då och Roger tycker att det är roligare att skicka hit än hem. Nu vill jag ju bara hem och vara med honom hela dagen juuu!
Han hade redan avslöjat överraskingen men jag trodde att han avbokade den eftersom man inte kunde ändra datumet så sent som i går.  Tji fick jag! Glad blev jag iaf!
Älskar!

Lyckat!

Dagen igår blev verkligen lyckad! Vi blev inte av med något och inte varandra. Det som var jobbigast var nog att vi missade sista bussen hem och fick ta taxi istället.
Jag skriver lite mer när jag orkar lägga upp bilderna.
Jag stod två meter från Nikki och Vince!
Nu ska vi spela Guitar Hero med vår nya trumpinne som vi fick från Hardcore Superstar igår.

Nu sticker vi!

Lite suddiga bilder men det kommer mer sen, vi är stressade!!!
Innan CruefestInnan Cruefest

Mötley i morgon!

I morgon är det äntligen dags, vi ska se Mötley Crüe!

För ett par dagar sen kunde jag inte somna för att jag var så exalterad och nu inser jag nog inte ens vad det är som ska hända. Jag ska få se mina största idoler! Jag kan verkligen inte förstå! Jag kommer nog svimma! Jag kommer att börja gråta och svimma! Jag ska nog bli glad om jag ens är vid liv när de kommer upp på scenen.


Jag har glömt att berätta att jag gör ett experiment på Roger, han odlar skägg!

Hade jag haft den möjligheten att förändra och experimentera med mitt utseende så som killar kan med skägg och mustasch så hade jag verkligen testat allt! Men eftersom jag inte har den möjligheten så får jag istället göra det på min älskling! Sen har även han och Fredde någon deal om att låta håret växa. Fredde har precis klippt av sig sitt långa hår och Roger klippte sig nyligen så nu ska de bara låta det växa. Lika skoj!


Det kommer mera!

Det känns verkligen som jag itne har tid att blogg. Jag kommer bara ehm en timme tidigare än Roger och då hinner jag inte eftersom det alltid finns massa att göra. Idag ska jag försöka hinna skriva lite på bussen hemåt, om jag inte somnar.

Det händer grejor!

Vi segade enda fram till kl 14.45 då vi äntligen orkade ta oss ner till stan.
Det var fullt liv och det stod fina bilar på gågatan men vi hade nog missat en del.

Vi stannade på systrar och bönor för att äta lite, jag tog en god sallad och Roger tog pannkakor.


Det fick gå snabbt för 15.45 skulle jag ta bussen till jobb.
Väl där verkade som det skulle bli en lugn kväll men tjii fick vi.
Bussarna hem gick ju självklart som en söndag men det tänkte inte jag på. 146:an till Trelleborg går då bara en gång i timmen och jag kom 6 minuter efter att en hade gått så jag tog bussen till Svedala för att sedan åka vidare med mamma till Trelleborg. Tack, mamma!
Hemma satt Roger, Jörgen och hans flickvän, Linda. Vi spelade Guitar Hero Metallica tills vi klnappt kunde se något längre sen tog vi Shakira med oss och följde dom en bit hem.

Tråkigt väder

Det finns inte så mycket att blogga om när det är dåligt väder.
Idag är det lite finare väder men jag ska antagligen jobba 17 så vi hinner inte med så mycket mer känns det som.
Igår var Fredde här, kollade film och drack öl så det blev sent och vi sov till 11 idag. Nu kollar vi bara skit på tv:n.

Strandbesök

Måndagen kom med fint väder och Roger skippade träningen för att vi istället skulle ner till stranden så att Shakira fick simma lite och jag testa min nya baddräkt.
Jag och ShakiraShakira drömmer om svanarnaÄlsklingenÄlsklingenJag

I dag, tisdag, var vi och storhandlade mat med André.
Det är också Rogers namnsdag! Han är den finaste, underbaraste och sexigaste som finns! Du är den som gör mig lycklig! Älskar dig!
Jag och älsklingen

Helgens äventyr

I fredags var det inte planerat att vi skulle göra något men Fredde ringde och sa att vi skulle komma ner till stan och dricka en öl så det gjorde vi.
På A9
lördagen efter jobb gick jag in för att handla en tidning och en trisslott på pressbyrån. Där inne mötte jag också min bror som var på väg hem från hässleholmsfestivalen "Siasta". Pappa skulle hämta honom så jag ringde och frågade pappa om han orkade köra mig hem också, vilket han självklart gjorde. Under tiden som vi väntade på pappa så skrapade jag min lott, vann 50 kronor, sprang in och fick två nya lotter, vann 25 kronor, sprang in och fick en ny lott som jag sedan skrapade i bilen och vann 50 kronor.
Söndagen, morsdag, blev det en tur till Rogers mormor med en del av hans familj. Där åt vi massa gott och tog en runda ner till deras sjö. Hem till trelleborg igen och då blev det paj hos Rogers bror sen bar det av hem till lugnet igen.
SjönRogers småsystrarSjönVattensnigelGrodaSer ni grodan?Roger och hans småsystrarRoger och systrar på brygganSandraJag och RogerRoger, systrar och jag