Lillasyster


/Väldigt stolt storasyster!

Bowling med familjen

mamma
När jag skulle ta bussen hem idag upptäckt...

När jag skulle ta bussen hem idag upptäckte jag att min plånbok var borta. Kaos! I den hade jag nyladdat busskort, kontokort, leg, ganska mycket kontanter och allt annat man kan tänka sig. Att tappa bort något som en plånbok eller telefon gör att man förlorar en väldigt stor del av sitt liv, enligt mig iaf. Jag gick tillbaka till jobbet för att se om den fanns där,tyvärr inte. Jag ringde hem för att be min bror kolla upp nummert till skånetrafikens hittegods, jag måste ha lagt den brevid mig på bussen och stressat ut som vanligt. Fick inte tag på någon och då ringer mamma och säger att den ligger bland hittegodset i Trelleborg. Vilken jävla lättnad! På måndag öppnar hittegodset igen men fan va jobbigt det kommer bli att leva en hel helg utan plånbok, som tur är fick jag låna en hundring från jobb för att ta mig hem.


Så jävla nice!

Skönt att slippa Trellehåla! Bor för tillfället i Svetthåla istället men här är faktikt mysigt. Letar lägenhet som en tok! Mamma och jag sitter vid vars en dator, i olika rum, och skriker åt varandra så fort vi hittar något.

SMS-inlägg

20101123672-001 (MMS)


Paus?

Jag har överföringssaldden till kameran hemma hos Roger :S
Imorgon ska jag dit och hämta allt det sista, hoppas verkligen att jag får med allt.

Igår handlade jag en julgranskula för 60 kronor, jag fick även 3 underbara kökshanddukar av min chefs mamma. Hon hade städat lite hemma och hittade lite saker att ge till personalen. Handdukarna var riktigt rediga från 50-talet, "Du är ju sån 50-tals-nisse" sa hon till mig.
Jag blev sååå glad!

bilder kanske kommer i morgon, har fullt upp som vanligt. Idag har jag sökt 4 lägenheter!

SMS-inlägg

20101121667 (MMS)


Tokig

Mamma ringde till mig tre gånger på en väldigt kort stund när jag stod och jobbade.
När jag ringde upp henne för att fråga vad det var så bad hon om ursäkt för hon ville bara höra låten som jag har som friendtone.

Trött

Nu sitter vi i vårt nya hem :) Trötta efter en dag full av flyttning. Än så länge har jag inte packat upp något alls, hittar inte mitt schema till jobb :S

Jag vill sova men orkar inte fixa sängen! Hoppas att pappa kan komma med min tempur-madrass imorgon, älskade underbara Tempur!

Bjuder på en j'vla bild från min bror eftersom jag inte har något på denna datorn.

Nu flyttar vi!

20101120666 (MMS)

Nu flyttar vi!


Kärlek!

Jag fick en alldeles underbar present/tidig julklapp av Adele och Ann, My Little Pony julkalender! Minna ni att jag visade er att jag ville ha den? Det gjorde verkligen min dag och jag sken som en sol så fort jag la ett öga på den.
Jag fick även hemmabakade kanelbullar som jag åt upp direkt :)
Fan va jag längtar till den första december!
Jag i my little pony heaven


Ja jag vet att det stavas skrika, såg fele...

Ja jag vet att det stavas skrika, såg felet nu.


Fan va man hör mycket på tåg. Hörde om en ...

Fan va man hör mycket på tåg. Hörde om en pappa som skrek på sin 8-åriga. När han andra son sa till honom att inte skricka så skickade han ut honom med meningen "ut ur mitt hem!". Denna äldsta sonen blev utskickad samma dag som han fyllde 18 med meningen "klipp dig och skaffa dig ett jobb". När de pratas vid ungefär var annan vecka så är det korta samtal som pappa avslutar snabbt. Nyligen hade hela familjen middag tillsammans men den äldsta sonen blev inte bjuden eftersom han var vegetarian. Usch!


Fint besök

Idag kom Adele och Ann och hälsade på mig på jobbet, helt jävla underbart!

Stress!

Jag hinner knappt sätta mig ner innan det är dags att dra vidare. Varje ledig sekund jag har spenderar jag åt att packa, jag hoppas att jag lämnar Trellehåla denna veckan.

Grrrr ;)


Är det bara jag som har glömt att det är h...

Är det bara jag som har glömt att det är helg? Känns som vilken vanlig dag som hellst, det kan bero på att jag ska jobba idag. Jag har glömt att berätta för er att vår kära prins Carl Philip var inne och handlade mat av oss i förra veckan. Han har blivit lite av en stammis, skoj :)


Vad är en kamphund?

Jag sitter och kollar upp hunddagis till Shakira i Svedala området, finns tyvärr inte så mycket.
På ett av dagisens hemsida möts jag av denna fina text:

Jaha, och vad är en kamphund? Jag använder inte Shakira i några kamper så då är hon väl ingen kamphund?
Eller bara för att hon är de raser som hon är så får hon inte vara på detta dagiset?
Det kvittar för vi vill fan inte va där när de har sån jävla inställning, betyder för mig att de inte förstår sig på hundar.

Systers pålle

Rösta gärna på min syster häst
Årets Häst 2010

Vårt nya hem

Shakira och jag ska flytta till Svedala. Jag håller på att packa för fullt men just nu har jag inte fler flyttlådor så jag får ta en paus. Det är helt sinnessjukt så mycket grejor man har!

Vi ska bo hos mamma ett tag sen skaffar vi nog lägenhet i Lund.

Ny blogg?

Jag opch Roger ska flytta isär så det blir inget mer av 89 kvm kärlek. Jag flyttar till mamma och Roger stannar kvar i sina 89 kvm.
Vi sklijs åt som vänner och det är inget speciellt som har hä'nt, vi kände bara att det inte funkade.

Så ska jag göra en nya blogg eller döpa om den till "Vårt nya hem" igen?

KärlekIdag har jag fortsatt med min böle-turné. ...

Idag har jag fortsatt med min böle-turné. Lunds befolkning fick idag skåda detta under, det gråtande flickan är ett under för alla! Vem är hon och varför gråter hon är frågan alla undrar över. Skit ni i det om ni inte tänker komma fram och trösta mig är mitt svar!


Hate it or love it

Jag älskar det!

Lite bättre

Pappa ringde och bad om ursäkt för det han sa, det värmde!

Anledningen till de sista besöken hos veterinär har varit öronen och en liten allergi. Denna månadens kostnade för Shakira har landat på runt 7500 kronor och det är ofta bry med henne, där av att veterinären frågade.
De problemen som hon har nu med öronen och klådan håller vi på att lösa, artrosen kommer hon aldrig att blir frisk från. Dock har artrosen blivit bättre och Shakira har börjat få riktigt fina muskler på benen.

Det gäller bara att vara beredd på att vilken dag som helst kan det bli värre igen och då måste hon tyvärr få somna in, för hennes eget bästa. Just nu känner jag bara att alla andra små problem som dyker upp och går att lösa ska bli lösta. Jag tänker inte avliva henne bara för att hon kostar eller behöver mycket ompyssling.

Jävla skit!

Det är inte så kul att gå genom hela stan när man storbölar!
Men vad ska man göra när veterinären frågar om jag har funderat på att låta min hund somna in.
Som plus på detta så blev veterinärbesöket 1700 kronor och jag ligger redan 5000 minus!
När jag ringder pappa för att fråga om han kunde låna mig pengarna så säger han till mig att han tycker att jag ska avliva henne.

Känns som att tårarna aldirg tar slut!
Jag och min vovve, Shakira


Idag är jag ledig från jobb. Jag är så trö...

Idag är jag ledig från jobb. Jag är så trött att jag hade kunnat sova hela dagen men det går tyvärr inte. Vi ska nämligen på återbesök hos veterinären idag.


Nytt spel till Wii

Roger var sugen på ännu ett nytt spel så vi gick ner en snabb runda till stan för att kolla. Roger hittade något direkt och jag hade det mycket svårare men hittade till sist The Sims 2 Pets.
Så här ser jag och Shakira ut i spelet.
Jag och min hund i The sims 2 pets


Dubbla avsnitt av Jersey Shore! Jävla EMA ...

Dubbla avsnitt av Jersey Shore! Jävla EMA som gör att det börjar så sent. Jag och Roger måste ju bara se JS! Stackars Roger ska upp redan klockan 5 i morgon bitti ändå sitter han uppe och kollar på det. Jag har tur som börjar klockan 14.


SMS-inlägg

20101106660 (MMS)


Spöke eller ej?

En söt tös skrev ett inlägg om spöken som dyker upp i olika foto och jag kan inte låta bli att lägga upp min egen version av det :)

      ^

SMS-inlägg

20101105659 (MMS)


Mat!

Jag köpte en soppa som såg god ut, enkelt att bara slänga i micron när man är sjuk.
Den var från Weight Watchers men det sket jag i, den såg verkligen god ut.
Jag åt den precis och ångrar mig verkligen, den smakade bara vatten! Stackars de jävlarna som måste äta sånt skit...

Jag åt den med två mackor för en halvtimme sen och nu är jag hungrig igen :(

Litta spel på detta

Roger får hem nya spel idag så han kommer man inte att se röken av denna helgen. Han hav mig därför en hel hög med gamla spel som jag kan byta in/ sälja och sen köpa Donkey Kong Country Return till Wii. Jag upptäckte dock att Donkey Kong inte släpps från den 3 december! Så det får bli Super Mario för min del.
Massor av spel till xbox 360

Skit också!

Min dag har mest bestått av sömn, jag känner verkligen inte för att göra något annat. På vanliga dagar känner jag alltid en dragningskraft till datorn men idag kände jag mig bara illa tvungen till att sätta mig här. Bloggen har verkligen kommit i kläm och jag tycker att det är jättetråkigt eftersom jag precis börjat få fler besökare.

Men jobb är viktigare och jag skapade först bloggen för att ha något att göra. Så framöver får vi se hur det blir med allt men jag lovar att göra så mycket jag kan.

Just nu ser jag verkligen ut så här, fast med svart hår.

Jag minns inte när jag var sjuk sist och det är väl fan självklart att man ska bli det när man äntligen har ett jobb!

Idag mår jag verkligen inte bra. Jag har k...

Idag mår jag verkligen inte bra. Jag har knappt sovit inatt eftersom näsan har runnit och jag har fått gå och snyta mig stup i kvarten. Nu går jag och lägger mig igen och hoppas att jag vaknar när jag är frisk.


Regn, regn

Jag hittade denna fina stövle när jag strosade runt på Lunds gator. Den påminner lite om Burberrys men är tyvärr inte alls lika snygg och kostar bara 1000 kronor. Men den är okej så jag gick in för att prova den, självfallet var den för smal i vaden!!!!

Gummimstövel från Barbour

Fler bilder från halloween


SMS-inlägg

20101102655 (MMS)