Världens vackraste!

Hon är en av ett slag. Hon är det största namnet i burlesk sedan Gypsy Rose Lee. Hon toppar bästa internationella klädd listor. Hon är en modern Fashion Icon. Hon inspirerar designers från Marc Jacobs och John Galliano till Jean Paul Gaultier och Zac Posen. Hon krediteras för att föra tillbaka den glamour och lockelse som finns i Old Hollywood stjärnor. Self-created. Distinctive. Iconic. Flawless. Often imitated, never duplicated
Hon är Dita Von Teese!
Sötaste och finaste bilden på henne
Född Heather Sweet i West Branch, Michigan, växte Dita upp och fascinerades av TECHNICOLOR musikaler, pin-up bilder och vintage underkläder. Denna naturligt blonda, Mid-Western flicka omvandlade sig själv till en av de glamour flickor som hon under sin uppväxt beundrande. Den odiskutabla internationella drottningen av burlesk, Dita ger klassiska pin-up bilder liv.

Hon är efterfrågad över hela världen med sitt utövande och är känd för sitt retro utseende och stil, liksom hennes utsmyckade uppsättningar och utarbetade kostymer som pryds i hundratusentals Swarovski kristaller.

Mest känd är honför sina cocktailglas uppvisningar på vilket hon utför en gammaldags Strip tease som kulminerar med henne själv i ett överdimensionerad champagne eller martini glas (komplett med jordgubbs-eller olivolja respektive svamp ), Dita är ett arrangemang med hög profilsom har gjorts för designers som Marc Jacobs, Christian Louboutin, Roland Mouret, Chopard, och Louis Vuitton.

Förra året skrev hon också historia  när hon verkade som första gäststjärnan någonsin i Paris berömda "Crazy Horse", som inrättades 1951, och även hennes utförande " Le Bain " på MGM Grand's Crazy Horse Paris i Las Vegas.
Denna "burleska Superhjältinna" (som Vanity Fair kallar henne) är också känd för sina andra shower, hennes traditionella fjäderfläkt dans, hennes paradisfågel show och "Lipteese" som hon utvecklade som en del av sin roll som  MAC's Viva Glam talesman.
Med henne som en burlesk Cowgirl med en egen hatt av Stephen Jones och stövlar från Christian Louboutin (som senare läggs till hennes samling och säljs på Neiman Marcus), grenslar Dita ett nästan 3 meter långt läppstift som snurrar och vänder sig som en mekanisk tjur. Denna showen utfördes i Antwerpen, Seoul, London, Cannes och på Art Basel Miami, där New York Times kallade den "veckans höjdpunkt."
Även efter perioden av de två år som en MAC Viva Glam talesman, fortsatte Dita sitt arbete i kampen mot hiv / aids, och var nyligen hedrad med amFAR's Award Courage.
MAC kampanj
Förutom hennes liveframträdanden, är Dita en så kallad mode ikon som toppade flera internationella bäst klädda listor och gick i olika modevisningar med hög profil.
Dita gjorde en begränsad upplaga underkläder för Wonderbra och har även en egen kollektion med strumpor "Secrets in Lace" som går att köpa via hennes katalog eller på hennes hemsida.

För närvarande Dita är ansiktet utåt för Cointreau och Cointreau Noir, och är även Cointreau's internationella ambassadör.
För att fira samarbetet har hon skapat en ny cocktail, Cointreau Teese, liksom en större och bättre version av hennes världsberömda cocktailglas show "Cointreauversial" som debuterade i London och New York under 2008 och kommer att fortsätta under 2009.
Informattionen är hämtad från hennes egen hemsida:
http://www.dita.net/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback