Party!

Det blev party i går med töserna!

Bloggar nog om det i morgon, har mycket att göra....

Oj!

I går när jag skrev det förra inlägget tänkte jag inte på vad jag hade bokat i dag, besök i Svedala.

Jag och Shakira började vår dag ganska tidigt med ett besök hos mormor, även moster hälsade på en liten stund och gav Shakira bakelser, efter middagen hon fick av mormor.

Sen begav vi oss vidare till mamma, käkade middag och gottis!

Vill bara säga att jag älskar hela min familj så enormt mycket! Pappa, mamma, Sanna, David, Freja, Melvin, Mormor, Morfar, Lena, Roger och Shakira, min familj...

Dagens tanke ägnar jag åt O.Ö och hans familj.


Då jävlar!

I morgon! Ja då jävlar ska jag nog få till ett bra inlägg!

Jag har jobbat nu hela veckan från 11-14 och det e verkligen dumma tider, mitt i allt!

Fuffi!

Shakira har precis ätit lite snacks, banan med tsatsiki och myntasås. självklart får hon "vanliga middagar". Hon får en hel skål med ris och hundmat på morgonen sen får hon middag efter oss och massa snacks hela tiden.

Hon skulle precis komma och pussa på mig, två meter innan hon var framme kände jag stanken av hennes vitlöksmun.
fuffi

Eniros skattjakt, Uppdatering!

Jag kunde ju ta mig till Uppsala själv men förstod inte resten, men vet nu att det är domkyrkan man ska till. Några personer samt ett rådjurs huvud befinner sig utanför domkyrkan, på en av trapporna.
detta skall leda dig bilvägen 2.1 km västerut, där finns tvillingarna. Jag skrev gatuadressen i förra inlägget.
Om man använder utsiktsvyn på Nya ullevi, vallarondellen och gammlia så ser man en näsa,en kaka och ett torn…..borde bli..Kaknästornet
Utanför kaknästornet rivstartar en bil, följd den, polisen kommer snart jaga den. När bilisten är tagen, kolla på hans bil. Där står det T.Krona Larm&lås. Sök på de i gula sidorna och ring det nummert.
Jag ringde och gubben sa att han inte var inne men han fanns på galleriet runt hörnet.

Runt hörnet på Vasagatan finns iaf sista ledtråden.

Eniros skattjakt

Jag såg att det kom reklam för eniros skattjakt i ett av mina inlägg och jag var tvungen att testa. Man kan vinna en halv guldtacka men det lär inte hända mig, det gick inte så bra.

Jag började med att följa hästen till ett parkeringshus där man hittar några kordinater, de ska man sen söka efter och där hittar man massa gubbar, Gubben som sitter på containern har en tidning där nästa ledtråd står, en youtube-länk. Kollar man på den så berättar en gubbe llite ledtrådar och då tar man sig till uppsala och något med Gustav Vasa?

Jag fuskade och kom på så vis till Hildur Ottelinsgatan 19 i Uppsala där man hittar två tjejer som har kladdat ledtrådar på en husvägg. Längre än så kom jag inte!

Jag har nu sett att när man kommer till slutet så får man veta att det kommer fler ledtrådar igen den 7:e mars. Så tills dess så kan vi kanske försöka hitta dit tillsammans? Jag vet själv att jag iaf inte kommer vinna eftersom jag inte har lyckats ta mig så långt än men det kan ändå vara en kul grej. Häng på!

Lite bas, tack!

Jo det var ju så att vår baspedal till trummorna gick sönder. Gamestop vägrade att ge oss en nya eftersom han säger att vi har dragit sönder den själva, vilket vi verkligen inte har! Dessa nya ägarna har gått mig på nerverna och vi har slutat att handla där. Nu tjänar Skivlagret lite mer pengar tack vare denna incidenten.

Nu är det även så att Rogers kollega jobbade på Gamestop innan, för de förra ägarna, och han var så snäll och gav oss en baspedal i förra veckan! Vilken toppenkille! Så till helgen blir det rock n roll här hemma ;) efter melodifestivalen!

Melodifestivalen deltävling 3

Jag tror att det är deltävling 3 iaf.

Dååå kör vi!

Tråkig sketch i början om placering av publiken.

Där har vi Christines spinkiga ben än en gång.

Alcazar inleder med "Headlines". Jag Gillar deras bokstävr på sceen, påminner om Moulin Rouge. Låten ä väl inte så mycket Alcazar än men det kommer väl, ja innan jag ens har hunnit skriva det färdigt. Detta är faktiskt bra! Eller iaf refrängen. Kläderna kan man väl inte säga så mycket om, ganska nedtonat för att vara Alcazar men ändå inte snyggt. Gilar bara den blondas korsett.

Hahahah nu kommer Christine som Carrie i SATC!

Åter till musiken och Johannes Bah Kunkhe, undrar hur gammal han är, ser liten ut men ändå inte. Det börjar väldigt tråkigt. Nej, jag saknar ord om allt, låten, rösten, framträdandet och kläderna.

Elin Lanto, här kan man väl iaf hoppas på lite roligare och finare kläder.  Nej detta var ganska patetiskt bara. Okej hennes kläder är väl ganska coola då! men jag skulle aldrig ta det på mig! Fast tofsarna på benen kan man skippa.
Erik Linder. Denna låten har Ted Gärestads bror varit med och skrivit, tufft. Åh! tyvärr var låten bara tråkig!
Min dator slocknade! Och nu ligger jag efter!
Gettty Domain. Han dansar väldigt roligt! Ja, det var allt!
Timoteij. Tråkiga och alldagliga, en blandning av Drömhus och Alexander Rybak.
Darin. Inget speciellt där heller. Han har vist blivit lite rundlagd, eller ja han har nog gått upp ett par kilo.
Crucified Barbara. Detta har jag sett framemot. Tyvärr ingen bra låt. Men när elden kom fram blev det lite mer fart i dom. Men det var inte tillräckligt med tryck! Kläderna får nio poäng!

Nu har jg missat nästan hela pausunderhållningen på grund av jag skulle skriva i kapp. Dolph är alltid rolig! Nu dansade precis några fina flickor till schlagerklassiker.

Just det, Christine hånade han den där som dansade i vatten förra veckan. Hehehe

RESULTAT!

Timotej, Crusified Barbara, Alcazar, Darin, Erik Linder
går vidare. Jag tycker alltid synd om dom som åker ut för det ser verkligen ut som dom tror att dom ska kunna gå vidare!

Direkt till globen går.... Timoteij! Dom alldagliga tjejerna visar att det finns lite rock n roll i dom och välter nästan bordet. Hade deras låt varit med förra årt så kanske vi hade legat bra till i Eurovision men nu känns det bara som dom härmar Rybak, förra årets vinnare.

Nu hejar jag på Alcazar! och lite på CB. Jag vet iaf att jag kommer gå och sjunga på Headlines i några veckor framöver. Fast jag tror inte att Alcazar klarar sig så bra i Eurovision.

Nu kommer Blue Man Group, roligaoch läskiga! HAHAHAHAHA! Detta var ball! Spelar musik på rör. Fan va bra! Jag har aldrig sett dom uppträda innan men detta var sjukligt bra! Fy fan va läskiga dom är!

Resultat igen...
Det blir andra chansen för Crucified Barbara och Alcazar, Erik Linder åker ut, direkt till globen åker Darin.. VA FAN!

Det var allt för i dag. Jag får önska er en fortsatt trevlig kväll.

Sidbyte!

Nu är det snart dags för melodifestivalen, jag tänker blogga om det som sist.
Dags att byta dator och sätta i gång tvn!
Måns, Christine och Dolph

Loppis!

I dag har jag och Karolin varit på loppis. Jag köpte en hel låda med väskor, mössor, sjalar och en korsett. Blev väldans nöjd :) Kommer kanske bilder på lite av grejorna sen.

Nu är Roger och tränar och jag sitter och äter godis :P

Här kommer en bild som inte alls har med detta att göra :P
Trelleborg
Jobbaextra.se

Asså!

Jag har precis varit och fixat pass, det kommer väl om en vecka :)

Sen tror jag faktiskt att jag har fått mig ett jobb, bara några få timmar när det behövs men det är ju alltid något.

 

Bilder från Rammstein på Malmö arena

Fan vad jag blev avis när jag fick se bilder och lite videoklipp från kvällen! Roger tyckte också att det var riktigt bra. Här är även bilder på förbandet, Combichrist
RammsteinRammsteinRammsteinRammsteinRammsteinRammsteinRammsteinRammsteinRammsteinRammstein


Rammstein!

I går fick Roger ett väääldigt snällt erbjudande. En kompis till honom hade sex biljetter till Rammstein i kväll. Själv fick man inte följa med eftersom det var grabbkväll.

Jag såg Rammstein på Roskilde festivalen när jag var femton, gillade verkligen inte deras musik men tyckte att det var det coolaste jag har sett! Det tycker jag fortfarande! Fast det var iofs en helt annan upplevelse att se Mötley Crüe. Rammstein har dock det bästa framträdandet som jag någonsin har sett! Hoppas att dom gamla gubbarna fortfarande rockar så att även killarna får en oförglömlig upplevele.
RammsteinRammstein
Han e ju så äcklig att det blir bra!

Fuffi!

För ett bra tag sen var jag nere i stan och hittade lite spännande grejor.
Shakira älskar tandkräm! Hon sitter och råstirrar på oss när vi borstar tänderna! Så jag gick till djuraffären för att köpa en tandkräm till henne, som hon kan svälja utan att det kan vara farligt för henne. Hade hon fått tag på den så lovar jag att hon hade kunnat äta upp hela utan att blinka.
Shakiras tandkräm för hundar

Bulle!

Min dag började med lite bullbak.
Jag skulle egentligen tagit bussen till Svedala för att hälsa på mormor och morfar men jag missade en jäsning så mamma är så snälla och mämtar mig så att jag hinnert baka färdigt :)

Melodifestivalen!

Jag har så sjukt mycket att säga om detta spektakel så jag tänkte blogga direkt! Roger vill ju inte sitta och disskutera med mig så ni får snällt ställa upp.

Nu har det varit två bidrag redan, Manboy och Dogge och Andra generationen! Min första reaktion är ju så klart, skäms dom aldrig?!

Det märks klart att "manboy" är ny i detta, ser osäker ut, och när vattnet forsade ner över honom tänkte jag bara "OMG!".
Och Dogge, ja det vet vi väl alla redan att han har ingen gräns. Respekt?! hahah! Jo visst!

Nu är det dags för Anna Maria Espinosa... Jag saknar ord.. Nej jag kan verkligen inte säga ett ord om denna låten... tomt! Hon har fin frisyr iaf.

Nu pratar Christine, har hon en för liten klänning på sig?

Nästa bidrag, Highlights & MiSt. Han som sjunger är ju inte direkt snygg. Tror dom verkligen att dom har en chans att vinna i världen? Dansband var det ja...

Bidrag nummer 5 är Pauline. Börjar bra! Gulligt! Jag gillar hennes röst men framträdandet och scenkläderna hade kunnat vara myyyyycket bättre! Och låten är egentligen inte heller så bra. Det är nog bara hennes röst, synd för detta hade kunnat vara riktigt bra!

Andreas Johnsson! Han är söt men det funakr nog egentligen inte riktigt i världen om man är ute efter att vinna, säger jag utan att ha hört låten. Efter att ha höt låten har jag inte mer att säga.

Kalle Moreus och Orsa Spelmän, missade stavningen?. Ja.. Hahaha! varför saknar jag ord igen?

Hanna Lindblad. Jag började med att skratta lite för mig själv. det trodde jag inte om henne när man såg en söt tös i förpratet. Scenkläderna är väl coola, kanske lite överdrivna. Har jag fel när jag säger att hon inte kan sjunga?

Nu hämtar jag lite tårta.

Dags att rösta, pausunderhållning! Dolph! hihihi! Hahahaha! Landets största hacker, L. Salander. Dolph som 12-årig flicka. Christine är rolig när hon härmar folk.

Nu kommer resultatet!
AH DU SKOJAR?! Manboy?! Han går direkt vidare. Jag är besviken!

Nu ska jag även klargöra att låten heter manboy, killen heter Erik Saade något.

Mer underhållning, Hudik teater något. Dom sjunger en bra låt, Kents "Sverige", väldigt fint!

Resultat igen! Det står mellan Pauline och Hanna, SNÄLLA PAULINE!

JA! Pauline går vidare till andra chansen.

Kvällens andra globenfinalist är Andreas Johnsson.

Det var det för mig. Over and out ;) Jag vet inte om det kommer mer av programmet men jag orkar inte mer iaf.

Come on!

I går var jag på fest hemma hos Emelie, sen bar det av till lyktan! Det var säkert ett år sen jag var där sist så jag var bara tvungen att kolla in vad det var för offer som hängde där nu. Min mössa fick nog mest uppmärksamhet.
Den fick ett namn och en hel historia.
Tovis heter den nu.
Jag och TovissuppaSupasupaAnneli och HgAnneli och HgposerPoserAnneli och TovisPoser


Roger är borta!

Han har gått till Fredde :P
Jag sitter i bara handduk och väntar på att jag ska börja göra mig i ordning.

Trevlig helg på er!
Shakira tigger
Snälla, ge mig något!

!

"On behalf of Lee McQueen's family, Alexander McQueen today announces the tragic news that Lee McQueen, the founder and designer of the Alexander McQueen brand has been found dead at his home. At this stage it is inappropriate to comment on this tragic news beyond saying that we are devastated and are sharing a sense of shock and grief with Lee's family.

Lee's family has asked for privacy in order to come to terms with this terrible news and we hope the media will respect this."


Åååhhh!

Paris!

Jag hittade en sjukt bra bok på biblioteket i går.
Jag försökte att hitta en bild på boken men hittade bara denna lilla.
reseguide paris
I denna boken står verkligen allt som man behöver veta. Här finns kartor, gata för gata hur man bäst går för att inte missa något, planritningar av alla större sevärdheter, matställen , hotell, alla hållplatser till bussar och liknande och sist men inte minst användbara ord och fraser. Frasen som är viktigast för mig trodde jag att jag skulle få leta länge efter men den fanns med här!
Jag är vegetarian - Je suis végétarien.
Jag tror fan att jag måste köpa denna boken!

I går kväll låg jag och läste den till långt in på natten, fattar inte hur jag kunde glömma Moulin Rouge och Dalí musem, Escape Dali Montmartre.

Nu ska jag plugga lite :)

Va fan gör jag här?!

Jag skulle ju tatuera mig nu?! Men nej det fick bokas om... tråkigt men sånt som händer.

I går var jag på inredningsparty hos Karolin. Tyvärr köpte jag inget eftersom jag tycker det e svårt utan Rogers hjälp och det kanske är bättre att spara pengarna till Paris. Jag var nära att köpa några saker, det var ju så fint!
Karolin hade gjort underbara cupcakes att bjuda på.
Kolla gärna hennes blogg: http://makeupmyday.blogg.se/ 
Cupcakes
Bilden stal jag av henne ;)

Oj, oj,oj!

Det känns som mina senaste blogginlägg har varit väldigt röriga!

Nu ska jag försöka få upp min energi igen, det är nämligen mycket som nehöver fixas just nu.

I dag ska jag gå på jobbjakt en liten stund och jag ska även ner till biblioteket för nu är det dags att lära sig FRANSKA! hahah! Jo det gick bra med min japanska men eftersom jag inte ska till Japan det närmaste året så måste jag nu ge mig på franskan.

Min underbara sambo kom med överraskningen i går. Min alla hjärtans dag present blir en resa till Frankrike! Åh vad vi längtar redan! Nu ska vi bara hitta den perfekta resan sen åker vi!

Har någon tips på vad man ska se när man åker till Frankrike? Vi har bestämt att det viktigaste är Louvren! Sen blir det så klart eiffeltornet, champs elysée och alla klädesbutiker vi kan hitta ;)
Louvren

Viva la France!

Jag älskar Roger!


Super bowl!

Vilket framträdande av The Who, kolla gärna på del ett också.
Bara Super bowl i sig är ju ett jävla fenomen!

Buddy Holly musical

Så nu är det dags att lägga upp allt från den kvällen.
Det blev alltså lite musikal med Ola och Soss på Malmö arena. Soss hade ett sjukt bra läppglas som jag bara måste skriva om! Där satt jag i mörkret för att kämpa med mitt läppstift så tar hon upp sitt och i den finns en lampa! Läppglanset var från Gosh och ser ut så här:

Gosh lipgloss
Tillbaka till musikalen. Vi satt ganska långt fram , rad 16, och ljudet var på tok för högt! Jag såg många som hoppade till lite då och då i överraskningsmomenten. Ibland kunde man inte ens höra vad dom sa pga av att det var så högt!
Någon som vi alla också störde oss på var bolibompa-snacket, den tillgjorda stockholmskan. Annars var det bra tempo, lagom långt och bra ös!
MEN! en stor tabbe! Ritchie Valens hade ingen gitarr vilket han i verkliga livet alltid hade! Och Brolle e skitful!
Roger var hocked!Hemma igen och glad!Buddy Holly musicalBuddy Holly musicalBuddy Holly musical
Och ja, kläderna blev ju så klart inte causual.
Jag


Här har ni en SKITBRA låt som intre alls har med Buddy Holly att göra.
 

Ride my horse!

Roger höll på att sätta mjölken i halsen när han såg denna underbara video. Vilken hit!

Buddy Holly musical

Buddy Holly musical
En liten smakbit!

Velvet Revolver

"Den 1 april 2008 meddelade Velvet Revolver att sångaren Scott Weiland fått sparken, bland annat till följd av drogmissbruk. När denna bok går till tryck letar de återstående medlemmarna fortfarande efter ersättare till honom."
Scott Weiland och Slash
Nu är det klart att Velvet Revolvers nya frontman blir Lenny Kravitz.
Lenny Kravitz
Med tanke på att deras tidigare sammarbete har gått bra så är det kanske ingen jättestor överraskning, vem vet det kanske hade blivit Michael Jackson istället om han inte hade gått i graven-

Hoppas nu bara att Velvet Revolver håller måttet, jag älskar väldigt många låtar med Scott, och att det inte blir för mycket pop, som jag tycker att Lenny håller på med.

Favoriter med Velvet och Scot:
Velvet Revolver – Fall To Pieces
Velvet Revolver – Let It Roll
Velvet Revolver – The Last Fight

Så e det!

Jag mår nog lite bättre i dag, halsen är värre men jag känner mig inte lika dåsig. Hur dåligt jag än mår så blir det musikal i kväll :)
Just nu laddar jag upp med strepsils och nyponsoppa :)

Jag har bara ett problem, vad ska jag ha på mig?!

Casual eller lite finare?
Det är ju ändå lördag men jag vill inte vara för uppklädd.

Åååh!

I dag e jag så trött att jag inte orkar blogga.. förlåt....

Inte bra!

Jag känner mig lite krasslig i dag! Värst är det med halsen :(
Jag kan ju inte bli sjuk nu! Vi ska ju se Buddy Holly musikalen i morgon!
Brolle som Buddy Holly

Wohoo!

Jag är en av de fem finalisternai veckans blogg på en tjejs sida!

Rösta på mig eller kolla bara in hennes blogg :P
http://inteduigen.blogg.se/

Älskar!

SHakira gillar verkligen inte när man ska ta bilder på henne. Hon e så fin när hon ligger och sover och så fort hon hör att jag rör mig så vaknar hon. När jag sen tar fram kameran ska hon direkt ta antingen bollen eller benet för att tönta sig :P
Shakira äter märgben
Shakira äter märgben

Facebook!

Jag har blivit en riiiiktig facebook-nörd!
Det har precis kommit stall på Farmville så jag e helt fast!

Visst fasen! Jag var och bokade tid hos min kära tatuerare i går. Nästa torsdag kör vi de sista linjerna på ryggen, vissa ska göras lite tjockare också. I love my pony!
Min tatuering på ryggen
Denna bilden är efter första sittning så där e lite mer nu.

Fler bilder från efterfesten med Mustasch

Sandra, Ralf och jagDavid Johannesson och Mats Johansson Jens cruisar
Sandra och JensJens rockar!Jag

Tidig morgon!

I dag bar det av till salong s1 för manikyr, skönt som attans!
Paraffinbadet är roligt eftersom det får en att se ut som en vaxdocka :)
Denna bilden hittade jag på google:
Paraffinbad
Så såg mina händer ut fast gojset var rosa :) Nu är mina händer lena som en babyrumpa!

Till dig!

I söndags när jag gick till klubben så såg jag denna i ett fönster. Det kändes som den kallade på mig för jag såg verkligen inget annat :P
Bitterfittan
Till en helskön brud som har en väldigt bra blogg!
http://frokenbitterfitta.blogg.se/

Partey!

Jag<-- Denna vackra bild tog jag på väg till bussen. Jag hade ingen spegel så jag fick improvisera :P

Jag innan jag kom i väg till MalmöJag och SandraJag och JensLinusLinus cruisarJag och Ralf Gyllen hammar från mustaschJag och Ralf Gyllenhammar från Mustasch
Ralf! Trevlig snubbe till en början när han hade hittat någon två snubbar att prata med så stod dom framför damernas dörr hela kvällen och pratade politik! hallå?! Snubben som spelar bass satt bara och log och killen som spelar gitarr verkade inte vilja leva! Otrevlig och trött, klagade på att han haft en förstärkare i örat hela kvällen. Hallå?! Dom börjar väl bli gamla :P
Work that pole!
Hahaha jag såg nu att killen som var med i går heter Jens! Minnet svek mig så jag har skrivit Linus på bilderna med honom.... taskigt!

Fy satan vad kul vi hade iaf! Och i dag har jag verkligen inte mått bra, gör det fortfarande inte!
Mustasch – I'm Frustrated

Veckan som varit

Vi håller på och fixar i köket. Roger är sexig när han målar luckor :P

Roger fick blommor av mig.
Rosa liljor
Kinamat!
Roger gillar kinamat
Shakira är en buse!
Buse


Fyyyy faaaaan!

Jag mår verkligen skit i dag! Men kul som fan hade vi i går!
Massa fina bilder väntar på att få läggas upp men just nu ser det inte ljust ut för deras del, kommer nog i morgon.

Grabbarna i Mustasch var väl sådär trevliga... mer om det sen...